Hakkımızda

Elektronik ödeme kartlarında uzun yılların deneyimi ile hizmet veren EKOPAY oyun severler için de kollarını sıvayarak hizmet atağına geçti. Oyun dünyasından daha kaliteli şekilde yararlanmak, oyun ve oyun özelliklerini satın alırken kredi kartı kullanımına gerek kalmadan alışverişin tamamlanmasına yardımcı olan firmamız, EKOPAY hizmet alanını müşterilerinin kullanımına sundu.

Alışveriş yaparken alternatif ödeme seçeneklerini kullanarak güvenliğinizi teminat altına alabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparken güven içinde kalmak ve kişisel bilgilerinizi paylaşmamak için kullanabileceğiniz Astropay ,Paykasa ,Paykwik , Steam Cüzdan Kodu Hediye Kartı seçeneklerinden birini satın alabilirsiniz.

Sanal ödemelerde yaptığımız çalışmalarımız ile müşterilerimizin internet ortamında daha rahat hareket etmelerine imkân tanımaya devam ediyoruz. Geliştirerek kullanıcı dostu bir ara yüz ile sunduğumuz EKOPAY sitemiz sayesinde; hızlı işlem ve güvenli sonuçlara odaklı hizmet anlayışından yararlanacaksınız. Bu sayede herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadan Google Play ve Apple Store itunes platformlarından yararlanmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek kullanıcılarımıza daha fazla hizmeti ne şekilde sunabileceğimiz üzerinde değerlendirmeler yaparak kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Yeni gelişmeler ve sektörün en trend alışveriş olanakları için EKOPAY’tan ayrılmayın.